Внесок видатних учених з України у розвиток фізики - Солдатова, О. В. (ТДАТУ, 2021)
Українські учені зробили вагомий внесок у становлення фізики як окремої науки в класичний період її розвитку.
Keywords: натурфілософія; розвиток науки; українські вчені