Теоретичні дослідження продуктивності двошнекового ущільнювача з однобічним обертанням шнеків - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro (УВ МААО, 2014)
UK: У статті представлено теоретичне обґрунтування для визначення продуктивності двошнекового ущільнювача з урахуванням відтоку матеріалу, що піддається ущільненню. На основі теоретичних відомостейщодо використання в процесах ущільнення рослинної сировини двошнекових ущільнювачів було адаптовано їх для процесу ущільнення рослинної сировини щнековими пристроями в галузі тваринництва. EN: The theoretical substantiation for determination of the twin-screw gasket productivity taking into account the compacted material leakage has been presented in the article. On the basis of theoretical data concerning the use of the twin-screw gaskets in the processes of plant raw material compaction they have been adapted to the plant raw material compaction process with screw devices in livestock.
Тheoretical research for productivity of twin-screw gasket with one-side screw rotation
Keywords: двошнековий ущільнювач; шнеки; ущільнення