Вдосконалення механізму формування та реалізації антикризової стратегії України - Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna (Херсон: ДВНЗ «ХДАУ», 2018)
UK: Реалізація заходів щодо формування та реалізації антикризової стратегії вимагає також організації системи контролю за їхвиконанням. Слід підкреслити, що в умовах багатоукладної ринкової економіки, коли держава не може директивними методами спрямовувати діяльність всіх господарюючих суб'єктів реального сектора економіки, необхідне державне регулювання економіки, зокрема, шляхом впливу держави на макроекономічні параметри, цілеспрямованого регулювання структурних перетворень та грошово-фінансових потоків.
Keywords: антикризова стратегія України; державне регулювання економіки; державна економічна політика; економіка України; економічний розвиток України