Використання геотермальної енергії - Помазан, А. С.; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl (ТДАТУ, 2018)
У даній роботі наведені джерела, типи та розвиток геотермальної енергії.
Keywords: традиційні джерела енергії; геотермальна енергія