Опис до патенту на корисну модель № 120671 "Дробарка" - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys; Гвоздєв, О. В.; Бакарджиєв, Роман Олександрович; Бакарджиев, Роман Александрович; Bakardzhyiev, Roman (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Дробарка містить корпус, в якому співвісно встановлені рухомий з маточиною і нерухомий штифтові диски, завантажувальний і вивантажувальний пристрої. При цьому на бічній поверхні маточини в площині сходу матеріалу із завантажувального пристрою встановлено ряд штифтів, при цьому на нерухомому диску встановлено два ряди штифтів, а на рухомому - три, які утворюють чотири зони подрібнення між п'ятьма круговими рядами штифтів, а крок штифтів у кожнім наступному ряді зменшується в міру віддалення ряду від центра до периферії дисків
Keywords: дробарка; штифти