Управління самостійною роботою студентів ЗВО у процесі професійної підготовки - Сушко, Ольга Вікторівна; Сушко, Ольга Викторовна; Sushko, Olha; Колодій, Олександр Сергійович; Колодий, Александр Сергеевич; Kolodii, Oleksandr (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2020)
UK: В статті розглядаються специфіка й проблеми управління самостійною роботою студентів вищих навчальних закладів у процесі їх професійної підготовки. Аналізуються умови та методи ефективної організації аудиторної та позааудиторної самостійної роботи студентів як цілісної системи освітнього середовища. EN: The article deals with the specifics and problems of managing the independent work of students of higher education institutions in the process of their professional preparation. The conditions and methods of effective organization of students' independent work in and out of lessons as a holistic system of educational environment are analyzed.
Management of independent work of students of higher educational institutions in the process of vocational training
Keywords: самостійна робота; професійна підготовка; самостійна робота студентів; творча діяльність; саморозвиток; independent work; vocational training; independent work of students; creative activity; self-development