Показники бренд-менеджменту та ефективність їх використання - Майборода, Ганна Олександрівна; Майборода, Анна Александровна; Maiboroda, Hanna (My University, 2020)
Бренд – це, перш за все, нематеріальний актив, засіб ідентифікації ттовару, що створює додаткову вартість продукту, а також, має споживчу цінність. Бренд-менеджмент – це діяльність, пов’язана з управлінням бренду, забезпеченням лояльності споживачів і отриманням стійких конкурентних позицій у довгостроковому періоді. Використання ефективної системи бренд-менеджменту важливо на кожному етапі розвитку підприємства.
Keywords: бренд; бренд-менеджмент; прибуток; конкурентоспроможність підприємства; маркетингові дослідженя