Функціонування електричних комплексів в режимі несинусоїдності напруги - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (ТДАТУ, 2021)
Для зменшення впливу гармонічних складових на елементи електричних комплексів необхідно застосовувати превентивні і корегуючи способи.
Keywords: струм; електричні мережі; електроспоживач; електродвигун; електрообладнання