Вплив сучасних маркетингових Інтернет-технологій (краудсорсинг) на розвиток бізнесу - Шевчук, Олена Юріївна; Шевчук, Елена Юрьевна; Shevchuk, Olena (ТДАТУ, 2013)
Розглянуті сучасні пріоритети маркетингового менеджменту, специфіка краудсорсингу, методичні особливості його використання, позитивні і негативні сторони.
Keywords: краудсорсинг; конкурентне середовище; маркетингові інтерактивні технології