Вдосконалення технологічної лінії переробки молока в умовах Покровського району Донецької області (19ХВД.12835429.02.25ПЗ): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування - Литвин, Максим Сергійович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
В першому розділі наведено результати маркетингового дослідження на продукцію в регіоні, який аналізується. Зроблена характеристика стану переробного підприємства та продукції, яка випускається на ньому. В другому розділі сформульоване завдання на вдосконалення ПТЛ переробки молока та вдосконалення потоково-технологічної лінії виробництва молочної продукції – розширення асортименту та підвищення ефективності роботи ПТЛ.Четверта частина дипломної роботи присвячена питанням охорони праці та безпеці у надзвичайних ситуаціях (розглянуті нормативні акти охорони праці, засоби покращення умов праці та підвищення безпеки при роботі ПТЛ виробництва молочної продукції).У п’ятій частині наведене економічне обґрунтування роботи – розраховані показники вартості та прибутку вдосконаленої лінії.
Keywords: сир; молоко; дієтична продукція; підприємство; вдосконалення; ПТЛ