Дослідження втрат активної енергії в трифазних асинхронних електродвигунах в експлуатаційних умовах - Коваль, С. Д. (My University, 2019)
Експлуатаційні режими роботи асинхронних електродвигунів (АД) відрізняються від номінальних так як, в умовах експлуатації АД підпадають під дію експлуатаційних впливів режимного характеру, які призводять до зміни величини електричного струму, що споживається АД, та величини напруги живлення у порівнянні з номінальними значеннями, й як наслідок, до зміни втрат активної п отужності в електродвигуні.
Keywords: енергія; електродвигуни; активна потужність