Екологічний стан річки Корсак - Варава, В.; Ганчук, Максим Миколайович; Ганчук, Максим Николаевич; Hanchuk, Maksym (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
В статті розглянуто основні санітарно-токсикологічні показники якості води річки Корсак. Обраховано рівень забруднення, що визначається як високий
Keywords: санітарно-токсикологічні показники; якість води; річки; річка Корсак; рівень забруднення води; водне середовище; антропогенне навантаження; забруднення водойм