Переваги розвитку малого бізнесу у сільському господарстві - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (My University, 2010)
На думку провідних економістів світу, малий бізнес відіграє важливу роль у тих країнах, де відбувається економічний спад. Отже, для відродження вітчизняного сільського господарства, необхідний прискорений розвиток малих форм господарювання.
Keywords: розвиток малого бізнесу; розвиток аграрної економіки