"Топ - 200 Україна" ЮНЕСКО: ТДАТУ задніх не пасе! - Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (My University, 2014)
За результатами університетського рейтингу "Топ - 200 Україна" у 2014 році ТДАТУ посів 70 місце серед 200 вузів України.
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ