Теоретичне обгрунтування течії в’язко-пластичної рідини по каналу формувача при об’ємному друці (3D) - Бойко, Валентин Семенович; Бойко, Валентин Семенович; Boiko, Valentyn (My University, 2017)
UK: Стаття присвячена створенню математичної бази для виконання теоретичних розрахунків параметрів течії в'язко-пластичного харчового продукту по циліндричним каналам об'ємного формувача при виготовленні виробів методом послідовного нанесення валків продукту при об'ємному друку 3D. RU: Статья посвящена созданию математической базы для выполнения теоретических расчетов параметров течения вязко- пластичного пищевого продукта по цилиндрическим каналам объемного формирователя при изготовлении изделий методом последовательного нанесения валков продукта при объемной печати 3D. EN: Article is devoted to the creation of a mathematical framework for the implementation of the theoretical calculation of flow parameters visco-plastic food of cylindrical channels surround driver in the manufacture of products using a consistent application of the product rolls at a volume of 3D printing.
Теоретическое обоснование течения вязко-пластичных жидкостей по каналу формирователя при объемной печати (3D)
The theoretical justification of visco-plastic flow of fluid through the channel driver when printing volume (3D)
Keywords: напруга зсуву; швидкість зсуву; динамічна в'язкість; градієнт швидкості; об'ємний друк; формувач; об'ємна витрата; графік течії; об'ємний друк виробів (3D)