Застосування функції Гаусса в теорії ймовірностей - Скорлупін, О. В. (My University, 2020)
В теорії ймовірностей функція Гаусса застосовується, наприклад, в асимптотичній формулі Муавра-Лапласа для біномного розподілу ймовірностей.
Keywords: теорія ймовірностей; функція Гаусса; графік