Сучасні проблеми податкової системи України та шляхи їх подолання - Тарасенко, О. В. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Податкова система – це, з одного боку, сукупність податків і зборів, що утворюють систему, побудовану згідно з визначеними принципами, прийнятими в країні з метою реалізації функцій оподаткування; з іншого – вона регламентує порядок проведення операцій з оподаткування відповідно до прийнятої системи.
Keywords: податкова система; податкова політика; система оподаткування