Підвищення конструкційної зносостійкості сталей за рахунок хімічних, електрохімічних покриттів та зміни стану поверхні - Товчигречко, О. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
Метою даної роботи є аналіз шляхів технологічного підвищення зносо-стійкості сталей за рахунок хімічних, електрохімічних покриттів та зміни стану поверхні
Keywords: зносостійкість сталей; хімічне покриття; електрохімічне покриття; деталі машин; зносостійкість