Діордієв Володимир Трифонович: біобібліографічний покажчик публікацій з 1980 по 2020 роки: до 70-річчя від дня народження - Семенюк, Наталя Михайлівна; Семенюк, Наталья Михайловна; Semeniuk, Natalia; Мосюр, Ольга Вікторівна; Мосюр, Ольга Викторовна; Mosiur, Olha (ТДАТУ, наукова бібліотека, 2020)
Даний бібліографічний покажчик охоплює період авторських публікацій з 1980 до 2020 року включно. При підготовці видання було використано традиційні каталоги і картотеки, Каталог публікацій професорсько-викладацького складу ТДАТУ, базу даних „PPS” електронного каталогу наукової бібліотеки, Інтернет-ресурси. В покажчику представлені статті з наукових фахових видань, патенти, звіти з НДР.
Keywords: Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ; Діордієв Володимир Трифонович; застосування електроенергії у сільському господарстві; автоматизація сільськогосподарського виробництва; АЕП; електропостачання сільського господарства; удосконалення систем керування електротехнологічними комплексами; малогабаритні комбікормові агрегати; наукова школа; Автоматизація технологічних процесів в АПК; науковий гурток «Автоматизація технологічних процесів в АПК»; Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт