Процеси і апарати. Механічні та гідромеханічні процеси: підручник - Бойко, Валентин Семенович; Бойко, Валентин Семенович; Boiko, Valentyn; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; et al. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2021)
Підручник „Процеси і апарати. Механічні та гідромеханічні процеси” призначений для здобувачів ступеня вищої освіти зі спеціальностей „Галузеве машинобудування“ і „Харчові технології“, магістрів, аспірантів, викладачів і працівників агропромислового комплексу. Курс "Процеси і апарати харчових виробництв", представлений в даному підручнику, по суті є теоретичною основою харчової технології, який дозволяє проаналізувати і розрахувати процес, визначити оптимальні параметри, розробити і розрахувати апаратуру для його проведення.
Keywords: підручник; харчове виробництво; подрібнення харчових продуктів; способи різання харчових продуктів; зернові суміші; сепарування; класифікація формувальних машин; гідромеханічні процеси