Розвиток soft skills студентів спеціальності публічне управління та адміністрування як напрямок підвищення якості професійної освіти та розвитку креативних здібностей - Єфіменко, Людмила Миколаївна; Ефименко, Людмила Николаевна; Yefimenko, Liudmyla; Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna; Олексенко, Роман Іванович; Олексенко, Роман Иванович; Oleksenko, Roman; Застрожнікова, Ірина Володимирівна; Застрожникова, Ирина Владимировна; Zastrozhnikova, Iryna; et al. (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
UK: У статті надано аналіз значущості soft skills як креативної складової професійного зростання майбутніх випускників спеціальністі 281 «Публічне управління та адміністрування». EN: In the article, the analysis of the importance of soft skills as a creative component for the professional development of future graduates of the specialty 281 "Public Administration " are rewiewed.
Soft skills Development of Public Administration students is a direction of improving the quality of vocational education in higher education and creative abilities development
Keywords: soft skills; вища освіта; здобувач; освіта; компетентності; якість; креативність; higher education; student; education; competences; quality; creativity