Емпатія як компонент професійно-педагогічної діяльності куратора академічної групи - Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Нестерчук, Діна Миколаївна; Нестерчук, Дина Николаевна; Nesterchuk, Dina (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2020)
UK: В статті розглянуті проблеми формування педагогічної емпатії студента, її значення для розвитку гуманістичної спрямованості, як складової педагогічної майстерності куратора академічної групи. EN: The article deals with the problems of forming pedagogical empathy of the student, its importance for the development of humanistic orientation, as a component of the pedagogical skill of the academic group curator.
Empathy as a component of professional and pedagogical activities of the academic group curator
Keywords: гуманістична спрямованість; емпатія; куратор; академічна група; виховання; студенти; вищий навчальний заклад; humanistic orientation; empathy; curator; academic group; education; students; university