Вплив змін в порядку застосування спецрежиму ПДВ на показники діяльності сільськогосподарських підприємств - Косторной, Сергій Володимирович; Косторной, Сергей Владимирович; Kostornoi, Serhii (Запоріжжя : Запорізький національний університет, 2016)
Спеціальний режим з ПДВ для сільськогосподарських підприємств – це важливий напрям державної підтримки сільського господарства в Україні. Порядок його застосування регулюється ст. 209 Податкового Кодексу України.
Keywords: спецрежим; бюджет; державна підтримка; оподаткування