Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 13, т. 2 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2013)
У випуску наукових праць друкуються матеріали учасників щорічної науково-технічної конференції, співробітників та аспірантів Таврійського державного агротехнологічного університету. Представлено результати досліджень у галузі енергетики, електротехнології та автоматизації процесів сільськогосподарського виробництва. Випуск призначений для науковців, інженерів, аспірантів, магістрів і студентів технічних та сільськогосподарських спеціальностей.
Keywords: електричний котел; напилення; энергия; питома провідність; метеоумови; інфрачервоне випромінювання; еліпсоїдний сфероїд; система електропостачання; бункер розкидача; сепаратор молока; слабопровідна суспензія; обменные процессы в растениях