Захист авторських прав в Україні - Волошин, В. О. (My University, 2020)
За результатами спільних з Державним департаментом інтелектуальної власності дій конфісковано за рішенням суду у правопорушників та знищено контрафактної продукції у кількості 168 тис. примірників на загальну суму 4,2 млн. гривень, стягнуто штрафів на суму 219 тис. гривень, складено 31 протокол про вчинення адміністративних правопорушень за нормами статті 1649 Кодексу України про адміністративні правопорушення
Keywords: інтелектуальна власність; захист авторських та суміжних прав; контрафактна продукція; піратство; неліцензійне програмне забезпечення