Удосконалення методу періодичного діагностування асинхронних двигунів - Мамонтов, Р. В.; Зенюхов, І. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
Метою статті є розроблення методу діагностування асинхронних електро-двигунів, який забезпечить всебічну оцінку їх стану, а також спростить практичну реалізацію діагностування в порівнянні з існуючою, що є актуальним завданням.
Keywords: асинхронні двигуни; електропривод; електричні машини; струм