Ключові проблеми розвитку нанотехнологій в Україні - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Заболоцкий, А. В. (ТДАТУ, 2020)
Аналіз світового досвіду формування національних і регіональних програм за новими науково-технічними напрямами свідчить про необхідність виявлення деяких ключових проблем в області розробки наноматеріалів і нанотехнологій
Keywords: нанотехнології; застосування наноматеріалів; отримання наноматеріалів; розвиток нанотехнологій; кадри для оновленого технологічного комплексу