Використання амортизаційного фонду на інноваційне оновлення підприємства: обліковий аспект - Трачова, Дар'я Миколаївна; Трачева, Дарья Николаевна; Trachova, Daria (My University, 2017)
У статті проаналізовані методичні та організаційні проблеми взаємозв`язку інноваційної політики держави і амортизаційної політики підприємства. Досліджено основні важелі стимулювання формування амортизаційного фонду підприємств України. Визначено шляхи взаємодії облікової, податкової та інноваційної складових планування розвитку держави.
Keywords: амортизація; амортизаційна політика; методологія обліку; податкова політика держави; інноваційний розвиток; концепція