Використання активних методів навчання у вищих навчальних закладах - Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys; Болтянська, Лариса Олексіївна; Болтянская, Лариса Алексеевна; Boltianska, Larysa (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
UK: У зв’язку з реформуванням вищої освіти підготовка фахівців для всіх галузей народного господарства вимагає корінної зміни стратегії та тактики навчання у вищому навчальному закладі. Акценти при викладанні навчальних дисциплін переносяться на використання активних методів навчання, які активізують самостійність думок студентів, залучають їх до роботи з великими обсягами інформації, створюють атмосферу порозуміння та співпереживання, роблять студентів справжніми суб’єктами навчання. EN: In connection with reformation of higher education of preparation specialists for all industries requires the native change of strategies and teaching tacticians in higher educational establishment. Accents at teaching of educational disciplines are carried on the use of active methods teaching which activate independence of looks of students, involve them in work with the large volumes of information, create the atmosphere of understanding, do students the real subjects of teaching.
The use of active teaching methods in higher education
Keywords: активні методи навчання; класифікація активних методів навчання