Індуктор із змінним радіусом навивки - Лукач, В. С.; Кушніренко, А. Г.; Катюха, Анатолій Андрійович; Катюха, Анатолий Андреевич; Katiukha, Anatolii (ТДАТУ, 2013)
UK: Викладено результати теоретичних та експериментальних досліджень по розробці індуктора із змінним радіусом навивки та результати визначення параметрів електромагнітного поля. RU: Изложено результаты теоретических и экспериментальных исследований в разработке индуктора с переменным радиусом намотки и результаты определения параметров электоромагнитного поля. EN: In article results of theoretical and pilot studies in development of the inductor with a variable radius of winding are stated and results definitions of parameters of an electromagnetic field are given.
Индуктор с переменным радиусом навивки
The inductor with a variable radius of winding
Keywords: індуктор; параметри; електромагнітне поле; змінний радіус навивки; тригонометричні величини