Термомодернізація виробничих приміщень – основний резерв енергозбереження в тваринництві - Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys (My University, 2013)
Розглянуті питання термомодернізації виробничих приміщень при будівництві й реконструкції тваринницьких підприємств в Україні, враховуючи закордонний та вітчизняний досвід.
Keywords: термомодернізації виробничих приміщень; реконструкція тваринницьких підприємств; енергозбереження в тваринництві