Отримання навичок практичного моделювання геометричних об’єктів при вивченні дисципліни «Формоутворення складних поверхонь» - Лінтур, Ігор (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
При вивченні дисципліни «Формоутворення складних поверхонь» студенти спеціалізації ІТП ознайомлюються з методами моделювання різних функціональних поверхонь. Теоретичні знання, отримані студентами, повинні бути закріплені шляхом реального моделювання на лабораторних та практичних заняттях. Сучасне комп'ютерне та програмне забезпечення дає можливість підвищення ефективності навчання.
Keywords: практичне моделювання; автоматизоване проектування