Маркетингова політика розподілу: методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» зі спеціальності 075 «Маркетинг» - Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia (ТДАТУ, 2018)
Методичні рекомендації розроблено у відповідності до робочої програми дисципліни «Маркетингова політика розподілу», яку складено у відповідності до навчальної програми, місцем та призначенням цієї дисципліни у структурно - логічній схемі навчального плану.
Keywords: маркетингова політика; ціноутворення; маркетингові дослідження; міжнародний маркетинг