Опис до патенту на корисну модель № 133429 "Осциляторний розпилювач" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Бондаренко, Лариса Юріївна; Бондаренко, Лариса Юрьевна; Bondarenko, Larysa; et al. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Осциляторний розпилювач містить корпус розпилювача з трубкою для подання робочої рідини та розпилювальний елемент. Трубка для подання робочої рідини виконана у вигляді гіперболічної спіралі, а розпилювальний елемент оснащений неодимовим магнітом та осцилятором, виконаним у вигляді електропровідної котушки з вільними кінцями
Keywords: осциляторний розпилювач; розпилювальний елемент; осцилятор; сільськогосподарське машинобудування; спеціальні пристрої для хімічної обробки рослин