Роль соціального капіталу в розвитку системи національної економіки - Андріяшин, В. С. (Університет митної справи та фінансів, 2021)
Дослідження феномену соціального капіталу є доволі поширеною те-мою у світових філософських, політологічних, соціологічних, психологіч-них, культурологічних, економічних та інших наукових розвідках.
Keywords: соціально-економічних відносини; соціальні мережі; урядові структури; стратегії соціального інвестування; наукові дослідження