Обґрунтування параметрів датчика несиметрії напруг мережі - Іванов, М. В.; Щербаков, С. В. (ТДАТУ, 2021)
Запропоноване схемне рішення можна використовувати в якості датчика напруги прямої і зворотної послідовності в разі дотримання відповідного співвідношення активного, індуктивного і ємнісного опорів при основній частоті мережі.
Keywords: обмотка статора; напруги мережі; асинхронний двигун; датчик несиметрії напруги