Методика проведення та оцінки результатів іі етапу всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв» - Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Петриченко, Сергій Володимирович; Петриченко, Сергей Владимирович; Petrychenko, Serhii (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2020)
UK: У роботі представлений досвід практичної реалізації процесів підготовки, проведення та оцінки результатів ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв». Викладений аналіз змісту турів олімпіади на основі досвіду провідних закладів вищої освіти України, який може бути корисними для здобувачів, викладачів і гарантів освітніх програм з обладнання харчових виробництв. EN: The experience of practical realization of preparation, holding and evaluation of the results of the second stage of the All-Ukrainian student Olympiad in the specialty "Equipment of processing and food production" is presented in the work. The analysis of the contents of the Olympiad tours is presented based on the experience of leading institutions of higher education of Ukraine, which may be useful for applicants, teachers and guarantors of educational programs in food production equipment.
Methods of conducting and evaluation of the results of the stage ii of the all-ukrainian student olympiad in the specialty "Equipment of processing and food production"
Keywords: Всеукраїнська студентська олімпіада; обладнання переробних і харчових виробництв; методика; зміст турів; All-Ukrainian student Olympiad; equipment of processing and food production; methodology; content of tours