Технологічна та технічна підготовка майстерні товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпро» Генічеського району Херсонської області до ремонту техніки: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Бакалавр - Балабон, Віталій (My University, 2021)
Для своєчасного і високоякісного виконання ремонтних робіт господарства повинні мати у своєму розпорядженні добре оснащені ремонтні майстерні з достатньою виробничою площею і кваліфікованими робітниками.
Keywords: якість ремонту; надійність техніки; ремонтні майстерні; технічне обслуговування