Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету: електронне наукове фахове видання. Вип. 11, т. 2 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
Представлені результати досліджень вчених у галузях галузевого машинобудування, енергетики, електротехніки, електромеханіки, харчових технологій, комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, аспірантів, інженерно-технічного персоналу і студентів, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва.
Keywords: галузеве машинобудування; харчові технології; електроенергетика; електротехніка; тепловодопостачання; електромеханіка; комп’ютерні науки; інформаційні технології; робочі органи; конструкційні матеріали; аграрне виробництво; трактори; харчова промисловість; якість продукції; лінії електропередач; роботи асинхронного двигуна