Проект з надання послуг пошиття та ремонту одягу - Сердюкова, Л. О.; Демчук, Олена Миколаївна; Демчук, Елена Николаевна; Demchuk, Olena (ТДАТУ, 2020)
Зміст нашого проекту полягає у наданні послуг з пошиття та ремонту одягу. Конкурентною перевагою проекту є те, що перелік послуг не обмежується пошиттям жіночого одягу нестандартних розмірів, а приділяється увага дітям та чоловікам.
Keywords: маленькі ательє на ринках; ремонт одягу; Size plus; малий бізнес; система В2С