Штучний інтелект. Проблематика викладання в університетах та шляхи вирішення - Лубко, Дмитро Вікторович; Lubko, Dmytro (Київ : УкрІНТЕІ, 2024)
Проблематика викладання штучного інтелекту в університетах передбачає в себе наступні складові, це: брак експертності викладачів; неоднаковий рівень передбачень щодо ШІ; швидкі технологічні зміни (швидкоплинність нововведень); математична складність; технічна складність алгоритмів. В даній публікації і розглядаються шляхи вирішення цих проблем.
Keywords: штучний інтелект; університет; проблематика викладання; шляхи вирішення