Оптимізація сітьової моделі технологічного процеса ремонту гноєзбирального транспортеру ТСН-3,0Б - Лаба, В. П. (My University, 2019)
Умови великої концентрації тварин висувають вимоги до показників надійності, безвідмовності машин і устаткування тваринницьких ферм і комплексів. Втрата працездатності машин приводить до додаткових витрат на їхнє відновлення, а також до збитків від зниження продуктивності тварин.
Keywords: ремонт; виробничий процес; гноєзбиральний транспортер ТСН-3,0Б