Переваги використання адаптивного рульового керування колісної сільськогосподарської техніки - Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
UK: Традиційні системи рульового управління мобільних машин досить прості, але спосіб управління об'єктом, який є інтегратором зі змінною швидкістю накопичення помилки, досить складний і перешкоджає оператору точно і швидко управляти напрямком руху колісної машини. EN: The article describes the design of the steering mechanism, defined by their technical capabilities. It was found that the steering system accumulates error tracing with the increase in speed.
Keywords: адаптивне рульове керування; колісна сільськогосподарська техніка; рульове управління; мобільні машини; управління; steering; speed; movement; an operator; a vehicle operation reaction