Дослідження роботи асинхронних електродвигунів при несиметрії напруг у перехідних режимах - Стьопін, Юрій Олексійович; Степин, Юрий Алексеевич; Stopin, Yurii; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (ТДАТУ, 2013)
UK: Робота присвячена дослідженню роботи асинхронних електродвигунів при несиметрії напруг у сільськогосподарських електричних мережах. Приведена математична модель електромагнітного розрахунку параметрів електродвигунів у перехідних режимах при несиметрії напруг. RU: Работа посвящена исследованию работы асинхронных электродвигателей при несимметрии напряжений в сельскохозяйственных электрических сетях. Приведена математическая модель электромагнитного расчета параметров электродвигателей в переходных режимах при несимметрии напряжений. EN: The given papers are devoted to research of the work of asynchronous motors under asymmetry tension in agricultural electrical system.
Исследование работы асинхронных электродвигателей при несимметрии напряжений в переходных режимах
Research of asynchronous motors' work under tension asymmetry in transient conditions
Keywords: асинхронний електродвигун; несиметрія напруг; математична модель; перехідний режим