Ефективне використання місцевих енергоресурсів в енергетиці сільських територій - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh (My University, 2019)
Технічний прогрес загострив екологічні, енергетичні й економічні проблеми, пов'язані з поступовим виснаженням викопних ресурсів і значним зростанням їх вартості. Для вирішення цих проблем ведеться пошук нових джерел енергії, нових видів палива, включаючи рослинну сировину для виробництва рідкого і газоподібного палива, нових способів перетворення і використання біомаси в енергетиці сільських територій
Keywords: енергоресурси; енергетика; джерела енергії; енергетика сільських територій; енергоносії