Здоров’язбережувальні технології в аксіосфері особистості - Маджар, Р. Ю. (My University, 2020)
Проаналізовано місце феномену здоров’я в аксіосфері особистості. Розглянуто можливості здоров’язбережувальних технологій у формуванні ціннісних орієнтацій особистості. Систематизовано важливі змістовні компоненти і складові здоров’язбережувальних технологій та підкреслено їх важливість у процесі імплементації в сучасний культурно-освітній простір особистості
Keywords: здоров’я; цінність; аксіосфера; здоров’язбережувальні технології