Опис до патенту на корисну модель № 121371 "Багатоопераційне дискове ґрунтообробне знаряддя" - Кушнарьов, С. А.; Дейнека, С. М.; Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Багатоопераційне дискове ґрунтообробне знаряддя, яке містить металеву прямокутну раму, в яку за допомогою вузлів горизонтального та вертикального регулювання встановлюються несучі балки, на яких розташовані диски, це значно розширює функціональні можливості дискового культиватора для ґрунтообробних операцій
Keywords: знаряддя; культиватора