Вплив сольового стресу та біорегулятору Стимпо на проростання насіння озимої пшениці - Євстафієва, Катерина Сергіївна; Евстафиева, Екатерина Сергеевна; Evstafiieva, Kateryna; Колесніков, Максим Олександрович; Колесников, Максим Александрович; Kolesnikov, Maksym (Мелітополь: МДПУ, 2017)
Метою роботи було з’ясувати вплив біорегулятору Стимпо на процеси проростання озимої пшениці в умовах сульфатного, хлоридного та карбонатного засолення різної осмотичної сили.
Keywords: засолені ґрунти; клімат; рельєф; метаболізм рослин; біологічна меліорація; біологічна врожайність; біорегулятор Стимпо; схожість насіння; сольовий контроль; онтогенез