Комунікації ділових партнерів - Шило, А. (My University, 2020)
Кожна організація є складною, формалізованою та відкритою системою і функціонує у зовнішньому середовищі, то існує об’єктивно зумовлена необхідність налагодження та розвитку контактів із представниками органів державного управління, постачальниками, дистриб’юторами, споживачами, організаціями-сусідами, контрольними органами, зовнішньоекономічними партнерами як невід’ємними складовими середовища функціонування організації. При цьому особливу роль відіграють ділові якості працівників.
Keywords: переговори; проведення ділових переговорів; договір; передбачення; дискусія