Роль управлінського обліку як інструменту управління підприємством - Бородіна, М. С. (ТДАТУ, 2018)
Розвиток в нашій країні ринкових відносин повинен привести до суттєвого переосмислення критеріїв економічної оцінки результатів діяльності організацій та підприємств та до змін змісту та функцій управління на мікроекономічному рівні. Тому саме управлінський облік є ефективним інструментом управління, тому що створює конкурентні переваги в ринковому середовищі, а саме, забезпечує підприємство ключовою інформацією.
Keywords: система контролю; управлінський облік; управління підприємством; менеджер; собівартість